TF 3000 tip. Tojáshéj Fertőtlenítő berendezés

Kis és közepes tojástermelők célgépe. A fertőtlenített héjú tojás, ma már nélkülözhetetlen a élelmiszeriparban. 100 % - ban - Magyar fejlesztés, Magyar gyártású termék !

              100 % - os  MAGYAR termék

KAIN Bt.

Magyarország, Budapest.

Email: kffboldi1@gmail.com 

 

 TF 3000 - típusú tojáshéj fertőtlenítő berendezés.

 

A berendezés környezetbarát eurokomform eljárással működik, melynek során a tojás teljes felületét bevonja a fertőtlenítőszer. Az eljárás során a mucin réteg nem károsodik, viszont a tojáshéjon előforduló salmonella és coli baktérium, a különféle gombák és más kórokozók, melyek veszélyt jelenthetnek a fogyasztó egészségére, elpusztulnak.

Az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet 6744/2002 OÉTI számú határozatával engedélyezte a tojásfertőtlenítő eljárást, az étkezési tojások héjának a fertőtlenítésére. Az FVM AGROVÉD   JKV  sz.  2065.622.02.   

Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrzési Főosztálya is 298/2001 sz. határozatával engedélyezte a Nobactel fertőtlenítőszer használatát az állategészségügyben. A berendezés műszaki vizsgálatát a FVM kijelölése alapján a gödöllői Biztonságtechnikai Műszaki Fejlesztő és Minősítő Kft. végezte. Így megfelel a pályázati feltételeknek is.

 

A TF 3000 – típusú berendezéssel kezelt tojások főbb jellemzői:

         

-  A fertőtlenítési folyamat közben a fertőtlenítőszer (az ANTSZ igazolta) nem hatol be a tojás belsejébe,  mert a mucin réteg – tojás héján lévő védőréteg - nem sérül meg.  

-  A tojás szavatossági idejét nem változtatja meg.

 

-  A folyamatos ellenőrzés, lámpázás – válogatás – alkalmazásával, biztosított a repedt, sérült, szennyezett tojások eltávolítása. 

-  Nem csak az ismert salmonella, coli baktérium ellen ad védettséget, hanem több száz ismert és ismeretlen gomba, spóra és vírus fertőzése ellen is.     

-  A salmonella mentes állomány és a TF 3000 – es berendezés együtt biztosítja, a kiváló minőségű fertőtlenített tojást, így létrejön a „kívül – belül fertőtlenített” egészséges magyar tyúktojás.

A TF 3000 típusú berendezés, kis és középkategóriás tojatótelepeken, tenyésztelepeken, nagy felhasználóknál tyúktojás héjának a fertõtlenítésére, (igény esetén lámpázással, a tojás épségének ellenõrzésére) készült. Névleges teljesítmény: 800 - 3 000 db/h tojás fertõtlenítése. Önköltség: 0,60 Ft/tojás.

A Tojáshéj fertőtlenítő berendezésről, - a kedves leendő vevőink egyedi kapacitási igényeinek megadásával, tudunk árajánlatot adni.

Várható gyártási idő, megrendelést követően, 60 - 90 nap.

Raktárkészlettel nem rendelkezünk.

Megrendelés: Email: kffboldi1@gmail.com

 

Kain Ferenc

Igazgató sk.                      


 

 

tf_3000_gep_2008._kicsi.jpg

tf_3000_gep4__2008._kicsi.jpg


tf_3000_gep_csomagolas_2008._kicsi.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 6
Heti: 28
Havi: 212
Össz.: 32 563

Látogatottság növelés
Oldal: TF 3000 Tojáshéj fertőtlenítő berendezés
TF 3000 tip. Tojáshéj Fertőtlenítő berendezés - © 2008 - 2018 - tojashej-fertotlenites.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tojás fertőtlenítő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »